ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ

 
 

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ!

 

 
 
  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ !!! 2105245076

  • 100% ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 
 

Η πώληση του χρυσού σας είναι μια λεπτή υπόθεση. Γι' αυτό προσπαθούμε να σας εγγυηθούμε τα υψηλότερα ποιοτικά standard της αγοράς ! Αγοράζουμε η ανταλλάσουμε κοσμήματα από το 1932.

 
 

Η διαδικασία της εκτίμησης των τιμαλφών ειδών γίνεται παρουσία του πελάτη. Το ζύγισμα, ο έλεγχος περιεκτικότητας σε πολύτιμο μέταλλο και η τιμολόγηση είναι για μας διαφανείς διαδικασίες.

 
 

Αν βαρεθήκατε τα παλαιά σας κοσμήματα, ή αν έχετε κοσμήματα που δεν τα φοράτε πια και απλά τα κρατάτε φυλαγμένα στην κοσμηματοθήκη σας τώρα μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με νέα-μοντέρνα κοσμήματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεσή χωρίς να σας στοιχίσουν ακριβά. Αγοράζουμε παλαιά κοσμήματα (χρυσά ) που για κάποιο λόγο δεν τα θέλετε πια και σας δίνουμε την ευκαιρία να αγοράσετε καινούρια - μοντέρνα κοσμήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Επίσης αγοράζουμε Ρολόγια.

 
 

Στο κατάστημα μας στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 2) ,θα γίνει η εκτίμηση των παλαιών κοσμημάτων - ρολογιών σας. Θα ζυγιστούν μπροστά σας, θα εξακριβώσουμε την ποιότητα του χρυσού με πιο συγχρόνους τρόπους , θα σας εξηγήσουμε ποιά είναι ακριβώς η ποιότητα των κοσμημάτων σας και ποιά είναι η εκτίμηση μας.

 
 

Σας εξασφαλίζουμε απόλυτο επαγγελματισμό στην άμεση εκτίμηση με τους καλύτερους όρους προσφέρουμε αγορές - πωλήσεις - ανταλλαγές χρυσού, κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, χρυσές λύρες. Είμαστε ένα από τα καταστήματα πού λειτουργούν με κρατική άδεια και μπορείτε να μας έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η εχεμύθεια είναι για μας χρυσός και ο σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και συμφέρουσα εξυπηρέτησης σας.

 
 

Λειτουργούμε διαφανώς, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς σκιώδεις όρους και φυσικά η πληρωμή του πελάτη γίνεται ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΣΟΥ

 
 
ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ;
 
 

Χρυσά κολιέ, Χρυσά μετάλλια, Χρυσά στυλό, Χρυσούς Αναπτήρες, Πλάκες, Κύπελλα ή άλλα τέτοιου είδους χρυσά αντικείμενα, Χρυσά βραχιόλια, Χρυσά ρολόγια, Χρυσά κοσμήματα, Χρυσά σκουλαρίκια, Χρυσά κέρματα οποιουδήποτε τύπου, σχήματος και τίτλου, Χρυσές Λίρες , Χρυσά νομίσματα, Χρυσές στερλίνες, Χρυσά μάρκα, Χρυσά Krugerrand, Χρυσά φράνκα, Χρυσά ελβετικά φράνκα , Πλακίδια χρυσού οποιουδήποτε τίτλου, σχήματος και βάρους, Σκόνη χρυσού και υπολείματα επεξεργασίας χρυσού ορυχείων, Οδοντικά κράμματα που περιέχουν Χρυσό σε οποιοδήποτε σχήμα και σε οποιαδήποτε κατάσταση, Ρολόγια με κτήση αγοράς από 2500EUR και πάνω, Λίθους πολύτιμους (Διαμάντια, μαργαριτάρια, ζαφείρια, ρουμπίνια κ.τ.λ. ).

 
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
 
 

Κλεμμένα Αντικείμενα

Μη πολύτιμα μέταλλα

Πλαστικά

Ψεύτικα κοσμήματα

Πέρλες

Επιχρυσωμένα αντικείμενα

Ρολόγια με κτήση αγοράς κάτω από 2500 EUR

 
 

 

Η καλύτερη τιμή στην αγορά χρυσού [Most Recent Quotes from www.kitco.com]  
 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη : 10:00π.μ. - 17:00μ.μ

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 10:00π.μ. - 20:00μ.μ.

Σάββατο : 10:00π.μ. - 15:00μ.μ

 

Λιοσίων 2 Αθήνα ΤΚ:104 38 Τηλ: 2105245076