ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΙΧΟΥ, ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΙ

 
 

Επισκευάζουμε εδώ και τρεις γενεές ρολόγια τοίχου, επιδαπέδια και επιτραπέζια. Οποιουδήποτε τύπου όπως : εκκρεμές ή μη, ναυτικά, κούκοι κ.τ.λ. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για επισκευή και συντήρηση επιδαπέδιων ή μεγάλων σε όγκο ρολογιών τοίχου. Για πλήρες σέρβις παρέχουμε εγγύηση 2 χρόνων

 
 

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επισκευή εξαρτάται από το μοντέλο, το ρολόι και την κατάστασή του, καθώς και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, συνήθως κρατάει δύο με τρεις βδομάδες.

 
 

Κάθε επισκευή ολοκληρώνεται με αυστηρό έλεγχο των λειτουργιών του ρολογιού και την απόδοση του σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές.

Δοκιμάζεται για αρκετές μέρες πριν περάσει ξανά στα χέρια σας

 
   

 

Λιοσίων 2 Αθήνα

ΤΚ:104 38

Τηλ: 2105245076

 

 

 

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΛΙΟΣΙΩΝ 2) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΑΣ,( BREITLING - BULGARI - BULOVA - CARTIER- CITIZEN- OMEGA - PATEK PHILPPE- RADO- ROLEX -SEIKO-TAG HEUER Κ.Λ.Π) Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-5245076 ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ Η ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΟΓΚΟ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΙΧΟΥ.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Χορηγούμε 12-μηνη ή 24-μηνη  εγγύηση (Αναλόγως το ρολόι και το είδος της επισκευής) για κάθε εργασία που εκτελείται και για τα εξαρτήματα που αντικαθίστανται στο πλαίσιο της συντήρησης. Επίσης παρέχουμε φωτογραφίες από τα στάδια της επισκευής, όταν πρόκειται για ακριβό ρολόι π.χ. Breitling - Bulgari - Bulova - Cartier- Omega - Patek Philppe- Rado- Rolex- Tag Heuer κ.λπ.