16 ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

 

 
  1. Αφαιρούμε μπρασελέ ή λουράκι και το καπάκι, μετά το ρολόι τοποθετείται σε συσκευή απομαγνητισμού όπου το ρολόι απομαγνητίζεται.  
  2. Αφαιρούμε το αντίβαρο και τους δείκτες κάνουμε οπτική και τεχνική εξέταση.  
  3. Αφαιρούμαι το balance και αφήνουμε το ρολόι να ξεκούρδιστη. Παρακολουθώντας αν έχει κάποιο πρόβλημα.  
  4. Περνάμε στο στάδιο της αποσυναρμολογήσεις και εξετάζουμε προσεκτικά κάθε εξάρτημα για φθορές ή ζημιές και όταν χρειάζεται επισκευάζεται ή αντικαταστείτε.  
  5. Όλα τα εξαρτήματα του ρολογιού καθαρίζονται με υπερήχους, χρησιμοποιώντας υγρά ειδικά για ρολόγια.  
  6. Μετά τον καθαρισμό το ρολόι συναρμολογείτε προσεκτικά και λιπαίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής ( Τύπο λαδιού ή γράσο και στα σημεία που ορίζεται από τον κατασκευαστή).  
  7. Βάζουμε δίσκο ημερομηνίας, καντράν και δείκτες.  
  8. Αφαιρούμαι από την κάσα στεφάνι, γυαλί, λάστιχα, κορώνα, κουμπιά.  
  9. Επαναφέρουμε τις επιφάνειες της κάσας, του μπρασελέ και του καπακιού στην κατάσταση που ήταν το ρολόι σας όταν ήταν καινούριο, επεμβαίνουμε ακόμα και σε βαθιά χτυπήματα που μπορεί να θέλουν γέμισμα.  
  10. Η κάσα και ο μπρασελέ τοποθετούνται σε μηχάνημα καθαρισμού με υπερήχους.  
  11. Αλλάζουμε όλα τα Oring. Τοποθετούμε το κρύσταλλο, τα κουμπιά, την κορώνα και το καπάκι στην κάσα. την σφραγίζουμε ερμητικά χωρίς τον μηχανισμό μέσα της.  
  12. Τοποθετούμε την κάσα μέσα σε water tester με πραγματικές συνθήκες νερού και πίεσης. Έτσι βρίσκουμε και το πιθανό σημείο εισροής νερού.  
  13. Μόλις οι δοκιμές της κάσας και του μηχανισμού περάσουν όλα τα τεστ περνάμε στο στάδιο της τελικής συναρμολόγησης όπου και ελέγχεται η ακρίβεια του ρολογιού σε 5 διαφορετικές θέσεις.  
  14. Αν κριθεί απαραίτητο επαναρυθμίζεται το ρολόι μέχρι να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο κατασκευαστής.  
  15. Το ρολόι ερμητικά κλεισμένο με τον μηχανισμό του εσωτερικά, τοποθετείται μέσα στην συσκευή (Water Resistance Tester) με αέρα, όπου επανελέγχεται για την αντοχή του στο νερό (ISO2281) (Ο αέρας εισχωρεί σ' ένα ρολόι πολύ πιο εύκολα από ότι το νερό).  
  16. Μετά την ολοκλήρωση του service το ρολόι τοποθετείται σε μηχάνημα που μιμείται τις κινήσεις του χεριού και παραμένει εκεί για τουλάχιστον μία εβδομάδα, όπου παρακολουθείτε για την ακρίβεια του ως προς την ώρα όσο και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν.  
       

 

 

ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ

Η συντήρηση εξασφαλίζει ότι το ρολόι θα λειτουργεί με την ακρίβεια των προδιαγραφών του κατασκευαστή, θα έχει την εμφάνιση και την αντοχή στο νερό που προβλέπει ο κατασκευαστής. Επαναφέρουμε την εξωτερική εμφάνιση, κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται ακριβός εφικτό εξαρτάται από το υλικό κατασκευής της κάσας και το τη επιφάνια έχει κ.λπ. Όταν εντοπίζουμε προβλήματα που μεταβάλουν το κόστος επισκευής, προβαίνουμε στην επισκευή τους μόνο μετά από διαβούλευση με τον πελάτη. Μετά από ένα πλήρες σέρβις μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το ρολόι θα δείχνει τη σωστή ώρα, ότι όλες οι λειτουργίες του, θα λειτουργούν σωστά και ότι ή αντοχή του σε νερό θα είναι στα επίπεδα που έχουν οριστεί από τον κατασκευή του.

 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη : 9.30π.μ. - 16.00μ.μ

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή :

9.30π.μ. - 20.00μ.μ.

Σάββατο :

9.30π.μ. - 14.30μ.μ

 

Λιοσίων 2 Αθήνα ΤΚ:104 38 Τηλ: 2105245076

 

 

 

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΝΒΑΝΕΤΑΙ Σ’ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ

Αποκατάσταση ρολογιού μετά από εισροή νερού χωρίς εμφανή σημάδια( Σκουριές σε εμφανή σημεία όπως στο καντράν ή την κάσα: Το νερό όταν εισχωρεί μέσα σ’ ένα ρολόι δεν είναι απλός επισκέπτης προκαλεί πάντοτε ζημιές όπως σκουριές, άλατα, κ.τ.λ. Αν δεν υπάρχουν εμφανείς ενδείξεις δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και να το συνυπολογίσουμε στο αρχικό κόστος της επισκευής. Γίνετε αντιληπτό όταν περνάμε στην πλήρη αποσυναρμολόγηση του ρολογιού. Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χρειαστούν ανταλλακτικά, έξτρα εργασία για τον αποσκουριασμό μερών του ρολογιού που θα μεταβάλουν κατά πολύ την αρχική τιμή. Καλό είναι όταν έρχεται ένα ρολόι για επισκευή σ’ εμάς να μας περιγράφετε όλο το ιστορικό του, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ αρχικής τιμής και τελικής τιμής. Όταν θα χρειαστούν ανταλλακτικά που η φθορά τους δεν έγινε αντιληπτή με την πρώτη διάγνωση και διαγνώστηκε η φθορά του κατά το στάδιο της συναρμολογήσεις ή ανταλλακτικά που δεν κατάφεραν να περάσουν τα προβλεπόμενα test. Φυσικά όταν ανακαλύπτουμε ή προκύπτουν τέτοια προβλήματα ερχόμαστε πάντοτε σε επικοινωνία με τον πελάτη ο οποίος αποφασίζει για το μέλλον τις επισκευής.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Χορηγούμε 12-μηνη ή 24-μηνη  εγγύηση (Αναλόγως το ρολόι και το είδος της επισκευής) για κάθε εργασία που εκτελείται και για τα εξαρτήματα που αντικαθίστανται στο πλαίσιο της συντήρησης. Επίσης παρέχουμε φωτογραφίες από τα στάδια της επισκευής, όταν πρόκειται για ακριβό ρολόι π.χ. Breitling - Bulgari - Bulova - Cartier- Omega - Patek Philppe- Rado- Rolex- Tag Heuer κ.λπ.

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ :

Μπορείτε να μας στείλετε το Ρολόι σας με Courier για επισκευή, συσκευάζοντας το ρολόι σε ένα κουτί το οποίο συνιστούμε να το γεμίσετε με πλαστικές φυσαλίδες ή να χρησιμοποιήσετε το νάιλον με της φούσκες για λόγους προστασίας κατά την διαδικασία της μεταφοράς. Σημαντικό είναι επίσης να έχετε όλα τα στοιχεία σας μέσα στην συσκευασία, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.