1) ΣΤΑΔΙΟ

Τοποθετούμαι το ρολόι στην συσκευή ελέγχου στεγανότητας με αέρα

Τοποθετούμε το ρολόι στην συσκευή ελέγχου στεγανότητας με αέρα (Water Resistance Tester). Το συγκεκριμένο ρολόι δεν το περνάει.

 

 

 

4) ΣΤΑΔΙΟ

Επισκευάζουμε τα συγκεκριμένα σημεία αλλάζοντας όλα τα Oring και κρύσταλλο δεν χρειάζονται αλλαγή τα κουμπιά και ο sensor

Επισκευάζουμε τα συγκεκριμένα σημεία αλλάζοντας όλα τα Oring και κρύσταλλο. Δεν χρειάζονται αλλαγή τα κουμπιά και ο sensor.

 

7) ΣΤΑΔΙΟ

Επανατοποθετούμαι το ρολόι στην συσκευή ελέγχου στεγανότητας με αέρα

Επανατοποθετούμε το ρολόι στην συσκευή ελέγχου στεγανότητας με αέρα (Water Resistance Tester). Το συγκεκριμένο ρολόι τώρα περνάει το τεστ. Ο αέρας εισχωρεί σ' ένα ρολόι πολύ πιο εύκολα από ότι το νερό.

 

 

 

 

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΡΟ
 • Τοποθετούμε το ρολόι στην συσκευή έλεγχου στεγανότητας με αέρα.
 • Αφαιρούμε τον μηχανισμό κίνησης από την κάσα, το λουράκι ή τον μπρασελέ.
 • Τοποθετούμε την κάσα σε συσκευή έλεγχου στεγανότητας με νερό (Water Resistance Tester). Όπου μας δείχνει το σημείο από όπου εισέρχεται το νερό μέσα στο ρολόι.
 • Επισκευάζουμε το συγκεκριμένο σημείο.
 • Επανατοποθετούμε την κάσα σε συσκευή έλεγχου στεγανότητας με νερό (Water Resistance Tester) Οι συσκευές που ελέγχουν την στεγανότητα με νερό μας επιτρέπουν να ανεβάσουμε πιέσεις πάνω από τις 10ATM, ενώ οι συσκευές που χρησιμοποιούν αέρα πάνε μέχρι 10ATM.
 • Επανατοποθετούμε τον μηχανισμό κίνησης στην κάσα και το σφραγίζουμε ερμητικά.
 • Επανατοποθετούμε το ρολόι στην συσκευή έλεγχου στεγανότητας με αέρα (Water Resistance Tester).
 • Επανατοποθετούμε πάνω στο ρολόι το μπρασελέ ή το λουράκι και ελέγχουμε πλήρως το ρολόι ως προς τις λειτουργίες του.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Χορηγούμε 12-μηνη εγγύηση για κάθε εργασία που εκτελείται και τα εξαρτήματα που αντικαθίστανται στο πλαίσιο της συντήρησης.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη : 9.30π.μ. - 16.00μ.μ

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή :

9.30π.μ. - 20.00μ.μ.

Σάββατο :

9.30π.μ. - 14.30μ.μ

 

Λιοσίων 2 Αθήνα ΤΚ:104 38 Τηλ: 2105245076

 

 

 

 

 

2) ΣΤΑΔΙΟ

Αφαιρούμαι τον μηχανισμό κίνησης και το λουράκι ή τον μπρασελέ από την κάσα του

Αφαιρούμε τον μηχανισμό κίνησης και το λουράκι ή το μπρασελέ από την κάσα του.

 

 

 

 

 

 

 

5) ΣΤΑΔΙΟ

Επανατοποθετούμε την κάσα σε συσκευή ελέγχου στεγανότητας με νερό

Επανατοποθετούμε την κάσα σε συσκευή ελέγχου στεγανότητας με νερό (Water Resistance Tester) όπου παραμένει για 50 ώρες, τώρα το συγκεκριμένο ρολόι περνάει το τεστ.

8) ΣΤΑΔΙΟ

Επανατοποθετούμαι πάνω στο ρολόι το μπρασελέ ή το λουράκι και ελέγχουμε πλήρως το ρολόι ως προς της λειτουργίες του

Επανατοποθετούμε πάνω στο ρολόι το μπρασελέ ή το λουράκι και ελέγχουμε πλήρως το ρολόι ως προς τις λειτουργίες του.

 

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΡΟΛΟΓΙΑ
 • 30m (3 ATM κλπ.): Το ρολόι είναι αδιάβροχο μόνο σε τυχαίες επαφές με νερό όπως π.χ. κατά το πλύσιμο χεριών (όχι ολόκληρο το ρολόι κάτω από τη βρύση), τις σταγόνες βροχής αλλά και τον ιδρώτα των χεριών.
 • 50m (5 ATM κλπ.): Το ρολόι διαθέτει υδατοπροστασία για τις καθημερινές μας δραστηριότητες όπως π.χ. πλύσιμο χεριών, έντονη βροχόπτωση, μπάνιο – ντους (κρύο) στην μπανιέρα (όχι όμως με πίεση το νερό πάνω στο ρολόι).
 • 100m (10 ATM κλπ.): Το ρολόι διαθέτει υδατοπροστασία σε μπάνιο-ντους, απλό κολύμπι στη θάλασσα ή κολύμπι με αναπνευστήρα και γενικά σε απλά θαλάσσια σπορ όχι όμως σε καταδύσεις!
 • 200m (20 ATM κλπ.): Το ρολόι είναι στεγανό και κατάλληλο για κολύμπι στη θάλασσα, θαλάσσια σπορ αλλά και ελεύθερη κατάδυση.
 • Ρολόγια με στεγανότητα άνω των 200m (20 ATM κλπ.) είναι πλέον κατάλληλα για καταδύσεις με ειδικό εξοπλισμό και σε μεγαλύτερα βάθη και πλέον χαρακτηρίζονται ως καταδυτικά. Υπάρχουν ρολόγια με στεγανότητες έως και άνω των 1000m που φυσικά προορίζονται για ειδικές χρήσεις και ανθεκτικότητες.

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ :

Μπορείτε να μας στείλετε το ρολόι σας με Courier για επισκευή, συσκευάζοντας το ρολόι σε ένα κουτί το οποίο συνιστούμε να το γεμίσετε με πλαστικές φυσαλίδες ή να χρησιμοποιήσετε aeroplast με φυσαλίδες για λόγους προστασίας κατά την διαδικασία της μεταφοράς. Σημαντικό είναι επίσης να έχετε όλα τα στοιχεία σας μέσα στην συσκευασία, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

3) ΣΤΑΔΙΟ

Σφραγίζουμε ερμητικά την κάσα και την τοποθετούμε σε συσκευή ελέγχου στεγανότητας με νερό (Water Resistance Tester). Όπου μας δείχνει το σημείο από όπου εισέρχεται το νερό μέσα στο ρολόι. Στο συγκεκριμένο ρολόι το νερό εισέρχεται από αρκετά σημεία.

Σφραγίζουμε ερμητικά την κάσα και την τοποθετούμε σε συσκευή ελέγχου στεγανότητας με νερό (Water Resistance Tester). Όπου μας δείχνει το σημείο από όπου εισέρχεται το νερό μέσα στο ρολόι. Στο συγκεκριμένο ρολόι το νερό εισέρχεται από αρκετά σημεία.

6) ΣΤΑΔΙΟ

Τοποθετούμε τον μηχανισμό κίνησης στην κάσα και το σφραγίζουμε ερμητικά

Τοποθετούμε τον μηχανισμό κίνησης στην κάσα και το σφραγίζουμε ερμητικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Η αντίσταση ενός ρολογιού στο νερό επιτυγχάνεται με φλάντζες από λάστιχο ή τεφλόν τα οποία υπόκεινται σε φθορά, φυσική γήρανση και είναι εξίσου ευαίσθητα σε χτυπήματα, το ίδιο συμβαίνει και στα μηχανικά μέρη όπως ασφάλειες, κουμπώματα, κορόνες, κουμπιά κ.τ.λ. Συνιστούμε επομένως το ρολόι ως προς το water resistant και τις άλλες λοιπές φθορές να ελέγχεται κάθε δύο χρόνια ή μετά από οποιοδήποτε σχετικά δυνατό χτύπημα. Τα διαστήματα μεταξύ των ελέγχων ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με το πώς το ρολόι χρησιμοποιείται και με τους όρους υπό τους οποίους λειτουργεί.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ΤΕΣΤ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Test στεγανοποίησης πρέπει να γίνεται: σε καταδυτικά ρολόγια στην αρχή κάθε περιόδου κατάδυσης, σε ωρολόγια που έχουν προδιαγραφές στεγανότητας κάθε φορά που για κάποιο λόγο ανοίγονται π.χ. αλλαγή μπαταρίας , services, ή μετά από κτύπημα κ.τ.λ. Είναι ό μόνος τρόπος για να είσαστε σίγουροι ότι το ρόλοι σας έχει ελέγχθει για την στεγανότητα του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, και θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άφοβα.