ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΣ

 
 

Η διαδικασία αποκατάστασης ενός παλαιού ρολογιού είναι ουσιαστικά το ίδιο με ένα πλήρες service, αν και είναι  βέβαιο, ότι θα λάβει περισσότερο χρόνο, ιδιαίτερα αν χρειαστούν ανταλλακτικά που θα πρέπει να κατασκευαστούν .

 
 

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποκατάσταση εξαρτάται από το μοντέλο το ρολόι και την κατάστασή του, καθώς και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, και μπορεί να κρατήσει μερικές βδομάδες και να επεκταθεί για αρκετούς μήνες.

 
 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ακρίβεια στη λειτουργία τους  και η αντοχή τους ως προς το νερό και τα χτυπήματα δεν μπορεί να το ίδιο με τα σύγχρονα ρολόγια .

 
 

Αν και κάποια παλαιά ρολόγια είχαν υποδειγματική ακρίβεια, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο.

 
 

Τα επιτεύγματα μας στην αποκατάσταση παλαιών ρολογιών είναι συχνά ένα μικρό θαύμα. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δώσει ζωή σε ιστορικά ρολόγια και τα έχουμε επαναφέρει στα αρχικά πρότυπα λειτουργίας τους.

 
 

Κάθε αποκατάσταση ολοκληρώνεται με αυστηρό έλεγχο των λειτουργιών του ρολογιού και την απόδοση του σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές.

Δοκιμάζεται για αρκετές μέρες πριν περάσει ξανά στα χέρια σας

 
     
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ CHRONOGRAPH  ΜΕ CALIBER L 48

 

 

1 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

4 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

7 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

 

 

 

 

10 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

13 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

16 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη : 9.30π.μ. - 16.00μ.μ

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή :

9.30π.μ. - 20.00μ.μ.

Σάββατο :

9.30π.μ. - 14.30μ.μ

 

Λιοσίων 2 Αθήνα ΤΚ:104 38 Τηλ: 2105245076

 

 

 

 

 

2 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

5 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

8 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

11 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

14 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΛΙΟΣΙΩΝ 2) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΑΣ,( BREITLING - BULGARI - BULOVA - CARTIER- CITIZEN- OMEGA - PATEK PHILPPE- RADO- ROLEX -SEIKO-TAG HEUER Κ.Λ.Π) Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-5245076 ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ Η ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΟΓΚΟ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΙΧΟΥ.

3 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

6 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

9 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

12 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

15 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΕΓΓΥΗΣΗ

Χορηγούμε 12-μηνη ή 24-μηνη  εγγύηση (Αναλόγως το ρολόι και το είδος της επισκευής) για κάθε εργασία που εκτελείται και για τα εξαρτήματα που αντικαθίστανται στο πλαίσιο της συντήρησης. Επίσης παρέχουμε φωτογραφίες από τα στάδια της επισκευής, όταν πρόκειται για ακριβό ρολόι π.χ. Breitling - Bulgari - Bulova - Cartier- Omega - Patek Philppe- Rado- Rolex- Tag Heuer κ.λπ.

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ :

Μπορείτε να μας στείλετε το ρολόι σας με Courier για επισκευή, συσκευάζοντας το ρολόι σε ένα κουτί το οποίο συνιστούμε να το γεμίσετε με πλαστικές φυσαλίδες ή να χρησιμοποιήσετε aeroplast με φυσαλίδες για λόγους προστασίας κατά την διαδικασία της μεταφοράς. Σημαντικό είναι επίσης να έχετε όλα τα στοιχεία σας μέσα στην συσκευασία, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.